Turistă din Belarus tâlhărită și la un pas de a fi violată

888
O turistă de 49 de ani, din Belarus, care era cazată în Eforie Sud, va pleca acasă cu o traumă peste care nu va trece prea ușor. Aceasta a fost victima unei tentative de viol și a unei tâlhării, sâmbătă dimineața, în timp ce se deplasa spre locul de cazare.

Polițiști spun că, în dimineața zilei de sâmbătă, pe la ora 3, femeia se deplasa pe strada IC Brătianu, din Eforie Sud, când a fost acostată de un tânăr, care a încercat să întrețină cu ea, recurgând la amenințări și acte de violență, raporturi sexuale, fără însă ca actul să se consume, din cauza împotrivirii turistei. Pentru ca efortul să nu fi fost totuși în zadar, individul i-a luat acesteia portofelul în care avea suma de 1.150 de lei.

În urma investigațiilor efectuate, individul a fost prins și identificat în persoana lui Adrian Călin, de 21 de ani, din Costinești. Preju-diciul a fost recuperat și predat părții vătămate.

Tânărul a fost reținut pentru o perioadă de 24 de ore, iar apoi prezentat magistraților de la Judecătoria Constanța cu propu-nerea de arestare preventivă pentru o perioadă de 29 de zile.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2683 secunde