Turiști naufragiați, recuperați de polițiștii de frontieră

275
Turiști naufragiați, recuperați de polițiștii de frontieră - 3bc1ef7311290da12322677c4e6ee2a5.jpg
Polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Sulina au salvat, marți seară, trei bărbați aflați în pericol după ce s-au răsturnat cu barca în Dunăre, în zona Sfântu Gheorghe.
Oamenii legii au fost sesizați, marți seara, în jurul orei 21,00, prin numărul de urgență 112, că pe fluviul Dunărea, în zona Sf. Gheor-ghe, s-a răsturnat o ambar-cațiune cu trei persoane la bord.
Polițiștii de frontieră s-au deplasat în zona respectivă cu o navă rapidă aparținând Sectorului Poliției de Frontieră Sulina.
În jurul orei 21,30, în zona Gârla Turcească, au fost găsite cele trei persoane de sex masculin "naufragiate" pe mal, iar la aproximativ un kilometru în aval a fost descoperită și recuperată și barca acestora.
Bărbații, domiciliați în județul Dâmbovița, au declarat că, fiind campați în zonă, au ieșit la o plimbare nocturnă pe Dunăre, dar din cauza întunericului și a manevrării defectuoase a ambarcațiunii, aceasta s-a răsturnat. Ei au reușit să înoate până la mal, dar necunoscând zona, au solicitat sprijinul autorităților printr-un apel telefonic la numărul 112.
Polițiștii de frontieră au transportat persoanele în cauză la locul de campare, în condiții de siguranță, bărbații neavând nevoie de îngrijiri medicale.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.9027 secunde