Ucigașul antrenorului Vasile Luban este liber

1082
1
Ieri, magistrații de la Tribunalul Constanța au admis recursul declarat împotriva deciziei Judecătoriei prin care s-a menținut starea de arest preventiv a lui Radu Popescu, tânărul judecat pentru că l-a omorât, la data de 26 noiembrie 2011, într-un accident de circulație produs pe strada Mircea cel Bătrân, pe fostul antrenor Vasile Luban, de 71 de ani. Șoferul se afla în stare de ebrietate și sub efectul consumului de droguri în momentul în care a produs tragedia, după cum au declarat, la acel moment, polițiștii, iar după ce a produs accidentul a fugit de la fața locului.

În urma deciziei emisă de Tribunal, Popescu a fost pus, ieri, în libertate, fără a i se înlocui starea de arest cu o altă măsură preventivă.

Comentează știrea

Luban Lubiana
22 februarie 2012
radu poescu

In credinta ortodoxa se spune ca cei ce nu isi ispasesc pacatele pe pamant, lasa de platit urmasilor lor si urmasilor urmasilor acestora. Sunt fiica antrenorului ucis si vreau sa ii intind criminalului si celalalt obraz, conform credintei mele ortodoxe. De aceea, il invit pe el, sau un alt membru al familiei lui, care lupta din raspuuteri sa il scape de pedeapsa, sa ma spulbere si pe mine din aceeasi statie de auobuz, unde familia mea aprinde lumanari in fiecare zi, caci, zau, pentru mai putin de trei luni de puscarie, senzatiile tari sunt garantate. In asteptarea Judecatii de Apoi, ma rog pentru sufletul tatalui meu, un OM bun.

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 22 Februarie 2012
Stire din Eveniment : Minori răniți pe trecerea de pietoni
Pagina a fost generata in 0.4198 secunde