"Ucigașul cu BMW" s-a ales cu pedeapsa micșorată!

1732
6
Radu Popescu, tânărul judecat pentru că l-a omorât, la data de 26 noiembrie 2011, într-un accident de circulație produs pe strada Mircea cel Bătrân, pe fostul antrenor Vasile Luban, de 71 de ani, va petrece după gratii doar trei ani!

Ieri, judecătorii de la Curtea de Apel Constanța au redus pedeapsa aplicată acestuia de la cinci la trei ani de închisoare, au redus daunele morale acordate soției victimei de la 50.000 de euro la 25.000 de euro, iar daunele acordate celor două fiice ale acestuia au fost și ele reduse de la 25.000 de euro la 10.000 de euro pentru fiecare. De precizat că judecătorii l-au achitat pe Radu Popescu pentru comiterea infracțiunii de conducerea unui autoturism pe drumurile publice sub influența stupefiantelor. Sentința este definitivă.

Comentează știrea

europeanu
30 mai 2012
Nici in Bantustan nu e justitia asa de vanduta !

La judecatorie e buba cea mare.Mai era putin si trebuia sa-si ceara mortul scuze la beizadea.Mi-e sila de justitia super corrupta.

george
30 mai 2012
rusine

sunteti niste nenorociti f u tva n fata de animalew ce sunteti.oricum toate se platesc pe lumea asta stati fara grije.,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,beizadeaua asta oricum are de tras multe in viitor.stati linistiti

baiat
30 mai 2012
era de asteptat

tot cartierul stie cat se drogheaza baiatu asta,multumita justitiei o sa mai trga pe nas mult timp,si poate o sa mai omoare pe cineva.traiasca mamica si taticu ca l-au scapat asa usor.oricum e un distrus.

admirator
30 mai 2012
sa nu se mire

daca si ei (domnii/doamnele judecatori) vor fi victima unor astfel de accidente. Soferii imprundeti (incurajati de domniile lor) nu vor sti peste cine dau. Roba, nu se poarta si-n strada, sa fie evitati! Si nici membrii familiilor lor nu au asa ceva! Incurajeaza un comportament agresiv la volan, care ii va afecta si pe ei, mai devreme sau mai tarziu! Sau sa le multumim ca au dat-totusi- o pedeapsa si niste despagubiri?

profesrorul si filosoful
30 mai 2012
despre educatie si nu numai

Parintii criminalului in loc sa doreasca sa creasca un OM la ei in batatura, au ales sa creasca un...smecheras. E decizia lor. Vor culege, insa ceea ce au semanat. Cat despre smecheras, sa profite de puscarie, caci in libertate viata poate deveni o jungla si-o capcana, iar el o prada usoara. Magistratilor implicati le sugeram sa-si cumpere lumanari de banii care le-a intuncat "judecata".

Andrei
30 mai 2012
Asta este

O mare parte de vina intradevar o au parintii care s'au imprumutat la banca sa ii cumpere bmw si au uitat sa'l trimita la scoala sau la munca. Stati linistit ca nu a primit nimeni bani, spaga sau mai stiu eu ce...asta a fost pedeapsa potrivit legii.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.245 secunde