Ucigașul studentei Andreea Roșu, pus în libertate

1388
4

Articole de la același autor

Magistrații Judecătoriei Constanța au decis ca individul care a omorât o tânără pe trecerea de pietoni să fie pus în libertate. Liviu Traian Marinel, judecat pentru uciderea din culpă a studentei Andreea Roșu, a fost pus sub control judiciar. Decizia luată ieri de judecători nu este definitivă, ea putând fi atacată la Tribunalul Constanța. 
Reamintim că, în luna noiembrie 2013, Liviu Traian Marinel, de 29 de ani, se afla la volanul unui autoturism și conducea pe strada Dezrobirii, dinspre bulevardul I. C. Brătianu către strada Baba Novac, și ajungând la trecerea de pietoni din zona Școlii nr. 23, șoferul a accidentat-o mortal pe Andreea Roșu, de 19 ani, care traversa în mod regulamentar strada. Oamenii legii mai susțin că, după producerea accidentului, bărbatul a părăsit locul faptei, fiind identificat ulterior, la ora 02.30, când s-a prezentat la Secția 2 Poliție. Din testarea cu aparatul Drager a reieșit o  alcoolemie de 0,56mg/l alcool pur în aerul expirat. 


Comentează știrea

ROMANIA
3 aprilie 2014
TREZESTE-TE!!!

DE CE? BAUT la volan, omoara pe TRECEREA DE PIETONI si plm, justitia ce face? Carnet ANULAT pe viata! + ani grei de inchisoare!!

cineva
3 aprilie 2014
Ucigaș de Romania

Numai in Romania! Saracu' nu prezinta pericol public atata timp cat prezinta spaga unde trebuie.

dreptate
3 aprilie 2014
ochi pentru ochi

asta trebuie pandit pe strada si trecut cu masina peste el!

cheaprb.advikazmotorsport.co.uk
12 aprilie 2014
cheaprb.advikazmotorsport.co.uk

Stiri Eveniment : Ucigașul studentei Andreea Roșu, pus în libertate | Ziarul Cuget Liber de Constanta Online cheaprb.advikazmotorsport.co.uk http://cheaprb.advikazmotorsport.co.uk/

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.3095 secunde