Ucigașul studentei de la "Ovidius", trei ani după gratii

555
1
Aurel Iancu, bărbatul care, mort de beat, în seara zilei de 21 martie, a lovit cu mașina o tânără de 22 de ani ce se afla pe trotuar, în zona Campusului Universității "Ovidius", a fost condamnat de magistrații de la Judecătoria Constanța la pe-deapsa de trei ani și zece luni de închisoare cu executare. Sentința nu este încă definitivă. Magistrații au stabilit termen pentru judecarea laturii civile pentru data de 11 septembrie.
Potrivit rechizitoriului în baza căruia a fost trimis în judecată, în seara zilei de 21 martie, Aurel Iancu, de 38 de ani, din Constanța, care se afla la volanul unei autoutilitare, pe bulevardul Aurel Vlaicu, în dreptul Campusului Universității "Ovidius", a pierdut controlul mașinii, a pătruns pe trotuar, unde a lovit-o în plin pe Ela Loredana Avădanei, de 22 de ani, studentă, care se deplasa regulamentar. Șoferul a vrut să fugă de la locul accidentului, numai că mașina sa, din cauza unor probleme tehnice, s-a oprit, individul putând fi reținut de polițiști.
Oamenii legii au constatat, în urma testării cu aparatul Drager, faptul că șoferul abia se putea ține pe picioare de beat ce era, el având 1,31 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior, el a fost arestat preventiv pentru o perioadă de 29 de zile.

Comentează știrea

MIRUNA
29 iunie 2012
pedepasa e meritata si '' buna''(chiar insuficienta) dar

daca nu era un amarat si era vreun om bogat sau politician..nu lua o zi de puscarie!!!!!!!!!!!!!!!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6923 secunde