Ucis de caniculă, înviat de Poliție

647
Ucis de caniculă, înviat de Poliție - 086b356d566eb6b32dc6499a113cf59f.jpg
O parte dintre victimele temperaturilor ridicate care au ajuns, la sfârșitul săptămânii trecute, la spital, erau în comă, astfel că medicii i-au identificat pe baza actelor de identitate pe care le aveau asupra lor. Astfel, un bărbat găsit căzut în stradă, după ce a suferit o criză de epilepsie și care a murit la câteva ore după ce a fost transportat la spital, a fost identificat ca fiind Marian Baciu, din Constanța - după cum arătau actele de identitate găsite asupra lui.
Medicii s-au înșelat însă, căci nu aceasta era identitatea pacientului, după cum aveau să afle în cursul zilei de marți. "Un echipaj de poliție de la Secția 1 ne-a informat că au primit o sesizare de la adevăratul Marian Baciu, cum că în urmă cu câteva zile i-a fost spartă mașina și i-a fost furată borseta cu actele de identitate", a afirmat dr. Dan Căpățână, managerul Spitalului Județean. În consecință, polițiștii i-au luat amprentele decedatului și au stabilit că acesta se numea Daniel Apostolidis, de 38 de ani, din Constanța. Efectuarea necropsiei, prin care urma să fie stabilită cauza exactă a decesului, a fost amânată. Reprezentanții Poliției Constanța spun că au demarat o anchetă pentru a stabili împrejurările în care au ajuns respectivele documente de identitate asupra lui, dacă le-a sustras sau le-a găsit și urma să le restituie.
Pe de altă parte, dr. Dan Căpățână a arătat că autopsiile au confirmat, în cazul a doi dintre bărbații ajunși în stare gravă la spital, dar fără a suferi de o boală cronică, faptul că decesul a fost cauzat de hipertermie. Pentru ceilalți doi pacienți, printre care și pentru cel suspectat de furt, urmează să fie efectuată necropsia.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.8724 secunde