Concurs Un alpinist utilitar a fost la un pas de moarte, după ce i-a fost tăiată frânghia de susținere

496
1

Articole recomandate

Un alpinist utilitar ce lucra reabilibarea fațadei unui bloc s-a prăbușit în gol, după ce un alt bărbat i-a tăiat coarda de susținere.

Incidentul deosebit de grav s-a petrecut sâmbătă, în jurul orei 16:00, când Gligore Ilea, de 31 de ani, în timp ce lucra la reabilitarea fațadei unui bloc de patru etaje de pe strada Dezrobirii, s-a luat la ceartă cu un locatar de la etajul 4 al imobilului. Într-un acces de furie, bărbatul, Costel Stoian, de 58 de ani, i-a tăiat alpinistului coarda de susținere, lăsându-l să cadă în gol. Din fericire Gligore Ilea nu și-a pierdut viața în urma incidentului, dar a ajuns în schimb la spital cu răni deosebit de grave.

Costel Stoian a fost reținut de polițiștii Secției 4 din Constanța pentru audieri, iar cel mai probabil el se va alege cu dosar penal pentru tentativă de omor.

Comentează știrea

marius
23 octombrie 2011
intre viata si "moarte"

problema este destul de grava. acel alpinist poate ramane paralizat pe viata din cauza unui retard psihic, bosorog sau cum vreti sa-l numiti. daca politia nu ia atitudine iar idiotul nu infunda puscaria cu pedeapsa maxima, atunci voi lua personal atitudine si o sa am grija ca acel om sa nu mai traiasca printre noi. si eu sunt alpinist utilitar si cunosc destul de bine problemele cu care se confrunta alpinistii zi de zi!!!

Articole din aceeași secțiune

Sâmbătă, 22 Octombrie 2011
Stire din Eveniment : Accident rutier pe strada Mugurului
Pagina a fost generata in 3.5475 secunde