Același scenariu cu un alt personaj

Un alt puști, prins în timp ce fura dintr-o mașină

256
Un alt puști, prins în timp ce fura dintr-o mașină - pustifuramasina-1407520481.jpg

Articole de la același autor

Un echipaj de jandarmerie care se afla în misiune de asigurare a ordinii și siguranței publice în stațiunea Mamaia, lângă o parcare din apropierea hotelului Parc, a observat un tânăr care se apropia de mașinile staționate și verifica dacă portierele sunt deschise. După ce a controlat câteva mașini, a început să tragă de o portieră care era semideschisă.

Echipajul a încercuit autoturismul și l-a somat pe tânăr. La controlul corporal sumar efectuat asupra lui, în buzunarul de la pantaloni, militarii au găsit două telefoane mobile de ultimă generație. A declarat că a sustras telefoanele dintr-o mașină staționată în zona Cazino.

Minorul, în vârstă de 13 ani, a fost condus la sediul Poliției Mamaia pentru continuarea cercetărilor.

Pentru siguranța turiștilor și în special pentru evitarea neplăcerilor pe timpul vacanței petrecute pe litoralul Mării Negre, Jandarmeria Română sfătuiește cetățenii să nu aibă bunuri de valoare la vedere în camerele de hotel, pe plajă sau în autoturisme, să se asigure întotdeauna că au încuiat ușa și au închis ferestrele camerei unde sunt cazați sau ale autoturismelor. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Duminică, 03 August 2014
Stire din Eveniment : Minori din Constanța, puși pe furat
Pagina a fost generata in 0.5051 secunde