Un alt tânăr a murit înecat. Avea doar 17 ani și plecase cu prietenii la pescuit

199
Un alt tânăr a murit înecat. Avea doar 17 ani și plecase cu prietenii la pescuit - inec1-1561268722.jpg

Articole recomandate

Un tânăr în vârstă de 17 ani, din comuna Pufești, a murit sâmbătă după amiază înecat în râul Trotuș, fiind găsit de echipajele de salvare după mai multe ore de căutări, a informat Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Vrancea.


"Două echipaje din cadrul ISU Vrancea au fost solicitate în sprijin pentru efectuarea operațiunilor de căutare a unei persoane posibil înecate în râul Trotuș, pe raza localității Pufești. După aproximativ patru ore de căutări în jurul orei 18,30, echipajele au găsit victima, un tânăr în vârstă de aproximativ 17 ani", a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Vrancea, plutonier Cristina Pârvu.


Potrivit autorităților locale, băiatul plecase la pescuit împreună cu câțiva prieteni și ar fi sărit în apă deși nu știa să înoate.


"Din primele cercetări, băiatul ar fi plecat la pescuit împreună cu alți doi prieteni și ar fi sărit în apă deși nu știa să înoate. Echipajele de salvare l-au găsit după ore de căutări la câțiva metri de locul în care acesta ar fi sărit în apă", a declarat șeful SVSU Pufești, Viorel Albu.


Polițiștii fac în continuare cercetări pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a petrecut evenimentul.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.8902 secunde