Un autobuz cu 22 de deținuți la bord s-a răsturnat la Mircea Vodă

943

Articole de la același autor

Un autobuz cu 22 de deținuți de la Penitenciarul de la Poarta Albă s-a răsturnat, ieri dimineață, la Mircea Vodă. Trei dintre persoanele privative de libertate au fost rănite.
Totul s-a întâmplat în jurul orei 9, când Dumitru Cilificu, de 58 de ani, din Constanța, care conducea un autobuz ROCAR, pe DN 22C, dinspre Constanța spre Cernavodă, în momentul în care a ajuns în localitatea Mircea Vodă, din cauza neadaptării vitezei la condițiile de trafic, respectiv carosabil umed, a frânat brusc în momentul în care o mașină i-a apărut în față, părăsind partea carosabilă și răsturnându-se în afara șoselei. În autobuz se aflau 22 de deținuți, dar și doi angajați ai Penitenciarului.
În accident, au fost răniți trei deținuți, Beget R., de 52 de ani, din Constanța, Ionel A., de 32 de ani, din localitatea Mănăstirea, județul Iași, și Mural F., de 58 de ani, din Mangalia.
Deținuții care se aflau în autobuz erau încarcerați în regim semideschis, la Secția penitenciarului de la Valu lui Traian, ei fiind transportați, în acel moment, spre șantierul de la autostradă, unde ei își desfășoară activitatea.
Dumitru Cilificu va fi cercetat penal pentru comiterea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Miercuri, 14 Decembrie 2011
Stire din Eveniment : Femeie dispărută de acasă
Pagina a fost generata in 4.2212 secunde