Un autocar în care se aflau mai mulți copii s-a răsturnat. A fost activat PLANUL ROȘU

170
Un autocar în care se aflau mai mulți copii s-a răsturnat. A fost activat PLANUL ROȘU - accidentnoaptesmurd112b134073518-1531084907.jpg
Un accident în care a fost implicat un autocar în care se aflau mai mulți copii s-a petrecut duminică seara, în localitatea Dărmănești, informează ISU Suceava.

UPDATE. 16 copii și un adult vor fi transportati la spital, pentru investigații suplimentare.

Primăria localității Dărmănești a pus la dispoziție 2 microbuze pentru transportul celorlalte persoanele la o cabană din localitatea Călinești.

În autocar se aflau 50 de persoane, dintre care 43 copii și 7 adulți. Din informațiile primite, acestea sunt conștiente, neîncarcerate, iar la acest moment echipajele medicale aflate la fața locului desfășoară evaluarea medicală a celor implicați în accident.

Din primele informații, nicio persoană nu a rămas încarcerată, conform sursei citate.

La locul accidentului au fost trimise o descarcerare, o autospecială pentru transport personal și victime multiple, o ambulanță SMURD și patru ambulanțe ale Serviciului Județean de Ambulanță.

La nivelul județului a fost activat Planul Roșu de Intervenție, care implică suplimentarea echipajelor medicale, a menționat sursa citată.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.2103 secunde