Un băiat de 12 ani a MURIT LA ȘCOALĂ, după ce a făcut convulsii

278
1
Un băiat de 12 ani a MURIT LA ȘCOALĂ, după ce a făcut convulsii - copil-1450255283.jpg
Un băiat în vârstă de 12 ani a murit la școala din Măgurele, județul Ilfov, după ce a făcut convulsii și a intrat în stop cardio-respirator, echipajul medical încercând să îl resusciteze, însă fără a-l mai putea salva, a declarat, miercuri, managerul Serviciului de Ambulanță București-Ilfov.



Băiatul a făcut convulsii la școală și a căzut, acesta fiind găsit în stop cardio-respirator de echipajul medical, care a ajuns la școală în aproximativ șase minute de la solicitare.


Echipajul medical a încercat timp de aproximativ o oră să îl resusciteze pe băiat, însă acesta nu a mai putut fi salvat, a mai spus dr. Alis Grasu. Tatăl băiatului este șofer la Serviciul de Ambulanță București-Ilfov, iar în noaptea de marți spre miercuri a fost de serviciu.



Poliția Ilfov a fost anunțată despre acest caz de către reprezentanți de la Serviciul de Ambulanță București - Ilfov, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ, Claudia Burada.

În urma autopsiei se va stabili din ce cauză a decedat copilul și dacă acesta suferea de vreo boală, a mai spus Claudia Burada.


Comentează știrea

balcescu
16 decembrie 2015
oferta de munca

Super-oferta de lucru pentru toti! Din ce in ce mai multi oameni lucreaza acum cu noi, convinsi de seriozitatea noastra! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textulla adresa de email:

Articole din aceeași secțiune

Miercuri, 16 Decembrie 2015
Stire din Eveniment : Dosarul Colectiv. Decizia procurorilor DNA
Miercuri, 16 Decembrie 2015
Stire din Eveniment : Avocatul Casei Regale, audiat la DNA
Pagina a fost generata in 1.7575 secunde