Un băiat de 16 ani a murit pe terenul de fotbal. Poliția a deschis un dosar penal de ucidere din culpă

187
Un băiat de 16 ani a murit pe terenul de fotbal. Poliția a deschis un dosar penal de ucidere din culpă - dece-tanar-fotbal-1708954567.jpg

Articole de la același autor

Un adolescent de 16 ani a murit în timp ce juca fotbal alături de mai mulţi prieteni, în localitatea Biled din judeţul Timiş. El avea probleme cardiace, copilul fiind chiar operat pe cord.


„La data de 25 februarie a.c., poliţiştii Secţiei 3 Rurale Sânandrei au fost sesizaţi, prin apel 112, cu privire la faptul că în momentul în care se juca fotbal cu mai mulţi tineri, un minor ar fi leşinat pe terenul de sport de pe strada Castanilor din localitatea Biled, rămânând în stare de inconştienţă. Poliţiştii au constatat faptul că cele sesizate se confirmă, fiind vorba despre un minor, în vârstă de 16 de ani, căruia echipajul medical prezent la faţa locului îi efectua manevrele de resuscitare”, a transmis IPJ Timiş.


Copilul fusese operat pe cord


Adolescentul a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale, dar, din păcate, medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața, scrie News.ro.


Potrivit anchetatorilor, adolescentul avea probleme cardiace fiind chiar operat pe cord, în trecut.


În cauză, poliţiştii au deschis dosar penal pentru ucidere din culpă, conform procedurilor.
Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.5723 secunde