Un bărbat a murit pe o navă care-l aducea la Tulcea, după ce s-a supărat că rolele trolerului pe care-l avea s-au rupt

5803
Un bărbat a murit pe o navă care-l aducea la Tulcea, după ce s-a supărat că rolele trolerului pe care-l avea s-au rupt - pompieri112-1664386225.jpg
Un bărbat din judeţul Tulcea a murit, miercuri după-amiază, în apropiere de satul Crişan, pe nava cu care se îndrepta, pe Dunăre, spre municipiul Tulcea, scrie Agerpres. 


Potrivit conducerii Navrom Delta SA, bărbatul a urcat pe navă în satul Crişan şi era supărat din cauză că rolele trolerului pe care-l avea s-au rupt. Ulterior, pe navă, i s-a făcut rău.


"Comandantul navei a cerut intervenţia Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă şi a venit o barcă de la Crişan. Echipajul acesteia a cerut intervenţia Ambulanţei din Sulina, însă ea a venit fără medic. Apoi a venit un medic de la Ambulanţa din Tulcea, care a constatat decesul bărbatului", a declarat pentru AGERPRES directorul executiv al societăţii Navrom Delta, Nicolae Chichi.


În acest context, nava care a efectuat cursa Sulina-Tulcea şi pe care a avut loc decesul bărbatului a ajuns la destinaţie cu aproape o oră şi jumătate întârziere, iar în Portul Tulcea poliţiştii au demarat ancheta pentru a stabili circumstanţele evenimentului.


Potrivit societăţii private, comandantul navei a respectat protocolul impus în situaţiile de acest fel.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.6355 secunde