Un bărbat găsit nevinovat, iar prietenul său achitat, într-un dosar de tâlhărie

760
Magistrații de la Judecătoria Medgidia s-au pronunțat în cazul a doi bărbați care au fost trimiși în judecată pentru comiterea infracțiunii de tâlhărie. Dacă Beget Regep, de 50 de ani, a fost găsit nevinovat, celălalt inculpat, Asim Cherim, de 51 de ani, a fost condamnat la trei ani de închisoare cu executare. Sentința nu este definitivă, ea putând fi atacată cu apel la Tribunalul Constanța.
Infracțiunea s-ar fi petrecut, spun procurorii, în noaptea de 23 spre 24 martie 2010, în jurul orei 3. Cei doi l-ar fi bătut pe Constantin Lăcătuș, de 60 de ani, din Constanța, în timp ce acesta se afla în sala de așteptare a stației CFR din Medgidia.
Victima agresiunii a anunțat imediat polițiștii de la Transporturi Feroviare Medgidia, povestindu-le că a fost atacat de două persoane, lovit apoi cu pumnul în gură și jefuit de telefonul mobil marca Nokia. Prejudiciul cauzat s-a ridicat la suma de 1.000 de lei.
Polițiștii au demarat cercetările și, pe baza semnalmentelor, ei au reușit prinderea agresorilor. Așa s-a ajuns ca cei doi să fie acuzați de tâlhărie. Dacă în primă fază, cei doi au negat comiterea faptei, polițiștii au descoperit asupra lui Regep telefonul furat de la victimă.
În cele din urmă, în fața judecătorilor, Regep a susținut că prietenul lui nu a avut nicio implicare în comiterea faptei și, se pare, în lipsa altor probe care să-l indice pe acesta drept făptuitor, el a fost achitat.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3207 secunde