Un bărbat riscă să ajungă după gratii după ce a bătut un polițist

251
Procurorii constănțeni au înaintat sâmbătă Judecătoriei Constanța un dosar prin care solicită un mandat de arest preventiv pe numele unui bărbat acuzat că a bătut un polițist.

Potrivit instanței, acuzația de ultraj și lovire sau alte violențe, vine după ce, vineri, bărbatul, domiciliat în comuna Cumpăna a lovit un agent principal de la postul de poliție din localitate, care venise la adresa agresorului pentru a aplana un conflict familial violent.

În urma întregului scandal, cumpăneanul recalcitrant a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, iar soția sa și agentul agresat au fost transportați la spital. Conform certificatelor medico-legale, soția bărbatului are nevoie de 1-2 zile de îngrijiri medicale, iar polițistul necesită 50-55 zile de îngrijiri medicale în urma leziunilor care i-au pus viața în primejdie prin hemoragie externă gravă. Omul legii a fost supus unei intervenții chirurgicale, iar întrucât starea sa de sănătate nu s-a ameliorat, medicii constănțeni au decis să-l transfere la spitalul Floreasca din capitală, unde se află internat în prezent.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.0563 secunde