Un bărbat s-a sinucis aruncându-se de pe podul din Năvodari

291

Articole recomandate

Un bărbat, a cărui identitate a rămas încă necunoscută, s-a sinucis ieri după-amiază, aruncându-se de pe podul din Năvodari în apele canalului Midia-Poarta Albă. Mai mulți martori au anunțat imediat Ambulanța și Inspectoratul pentru Situații de Urgență, însă echipele de intervenție nu l-au mai putut salva.
În jurul orei 18, pompierii au reușit să scoată trupul bărbatului din apă cu ajutorul unei bărci pneumatice. Potrivit reprezentanților ISU, persoana decedată este un bărbat în jur de 60 de ani, a cărui identitate nu a fost încă stabilită. Victima era îmbrăcată sumar și nu avea niciun act de identitate sau vreun bilet asupra sa.
Polițiștii fac acum cercetări pentru a stabili identitatea bărbatului și cauzele care l-au determinat să recurgă la acest gest.
Un alt caz de sinucidere, de data aceasta pe calea ferată, a fost înregistrat la ora 23,45 în noaptea de sâmbătă, de data aceasta tentativa fiind sortită eșecului. Persoana, a cărei identitate încă n-a fost aflată, se găsește internată la terapie intensivă, medicii neacordându-i prea multe șanse de supraviețuire.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.1314 secunde