Descoperire macabră la Constanța

Un cadavru a fost găsit plutind pe lacul Tăbăcărie

355
1
Un cadavru a fost găsit plutind pe lacul Tăbăcărie - inecat4-1365094217.jpg
Descoperire înspăimântătoare la Constanța. Ieri, în jurul orelor 11, pompierii și polițiștii constănțeni au fost sesizați cu privire la faptul că un corp plutește în lacul Tăbăcărie. Apelul a fost dat de un trecător, care s-a speriat groaznic. 

Ajunși la fața locului, pompierii constănțeni au observat că trupul neînsuflețit fusese luat de apă și purtat zeci de metri depărtare de mal. Întâmplarea a făcut ca șeful salvamarilor, Gabi Culea, să se antreneze în zonă și, observând agitația, a venit la fața locului. Astfel, acesta i-a ajutat pe militari, împingând ușor cadavrul până la mal. Pompierii constănțeni au scos trupul neînsuflețit pe uscat, stabilind că persoana decedată este de sex masculin și are în jur de 50-55 de ani. Asupra bărbatului decedat au fost găsite niște chei, iar în momentul când a fost scos din apă, avea spume la gură. Pe corpul bărbatului se pare că nu ar fi fost găsite urme de violență. 

Un trecător spune că, miercuri seară, l-ar fi văzut pe bărbat pe o bancă din parc, acolo unde, împreună cu o altă persoană, ar fi consumat bere. 

Medicii legiști urmează să efectueze necropsia și să stabilească cauza decesului. Polițiștii constănțeni efectuează cercetări pentru identificarea cadavrului.

Comentează știrea

Dumitru Gabriela
12 aprilie 2013
Unde duce indiferenta autoritatilor

Nu a fost efectuata nici o necropsie pentru a se identifica cauza clara a decesului si nici cercetari amanuntitepentru a-l identifica, barbatul a stat pana pe data de 9 aprilie la morga fara sa i se faca necropsia, a fost identificat si abia pe data de 10 i-a fost facuta o necropsie fara prea multa atentie si detalii, iar cei de la politie nu au facut nici un fel de ancheta. Familiei nu i s-au dat amanunte, stiu doar ce s-a scris prin ziare, de la politie absolut nimic.Pacat... pentru ca acel barbat neidentificat avea o familie, o familie careia ii pasa de el si care nici acum nu stie ce s-a intamplat cu adevarat! Asta este justitia romana... o ceata totala si o indiferenta crasa.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2558 secunde