Un căruțaș a creat un adevărat haos la Satu Nou!

276
Un căruțaș care a apărut brusc în fața unui tir, în localitatea Satu Nou, a creat, în această dimineață, un adevărat haos pe șosea.

Polițiștii spun că Florian Popescu, de 53 de ani, care conducea un tir Volvo, cu semiremorcă, pe DN 22C, dinspre Medgidia spre Cernavodă, în localitatea Satu Nou, la intersecția cu strada Pandurului, a suprins o căruță care a ieșit de pe o străduță fără a acorda prioritate, condusă fiind de Mihai Băluță, de 18 ani, din Satu Nou.

Șoferul tirului, vrând să evite coliziunea cu căruța, a pătruns pe contrasens, de unde venea un BMW și al cărui șofer, Viorel Ștefan, de 24 de ani, din București, a fost obligat să tragă de volan spre dreapta pentru a evita coliziunea. Autoturismul a părăsit, prin urmare, partea carosabilă și a intrat într-un canal de colectare a apelor pluviale.

În accident a fost rănit căruțașul. El a fost transportat la spital în vederea acordării îngrijilor medicale de specialitate, dar după aceea va trebui să plătească daunele create celor două mașini avariate din cauza lui.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Sâmbătă, 14 Iulie 2012
Stire din Eveniment : Un car alegoric a luat foc, în Mamaia
Pagina a fost generata in 1.7722 secunde