Un copil a fost rănit grav după ce mașina condusă de fratele său s-a răsturnat

207
Un copil a fost rănit grav după ce mașina condusă de fratele său s-a răsturnat - 18956214699494351476276833148870-1501418330.jpg

Articole recomandate

Un accident grav a avut loc duminică, în județul Argeș. Un copil este în stare gravă, iar medicii iau în calcul transportul cu un elicopter SMURD la o clinică din București, după ce mașina în care se afla s-a răsturnat.

Potrivit polițiștilor rutieri din Argeș, accidentul a avut loc la Mioveni, pe drumul ce leagă Piteștiul de Brașov, după ce un tânăr de 20 de ani, din Dragoslavele, a încercat să depășească un TIR, dar a pierdut controlul volanului și s-a răsturnat.

În timpul impactului, fratele șoferului, un copil de 14 ani, a fost proiectat în afara mașinii, la câțiva metri, într-o curte.

În mașină se mai aflau alte două persoane, respectiv mama copilului și un bărbat, aceștia, precum și șoferul fiind răniți.

Daniel Bădițeanu, purtător de cuvânt ISU Argeș, a declarat că femeia a fost transportată la Spitalul Județean Argeș, iar minorul, în stare de comă, la Spitalul de Pediatrie din Pitești. În funcție de evoluția stării sale, medicii iau în calcul transferul copilului cu un elicopter SMURD la o clinică din București, scrie romaniatv.net



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7209 secunde