Un copil de doi ani în comă după ce a băut insecticid, adus cu un elicopter la București

351
Un copil de doi ani în comă după ce a băut insecticid, adus cu un elicopter la București - smurd-1339241193.jpg
Un copil de doi ani din comuna argeșeană Mozăceni, aflat în comă de gradul IV după ce a băut insecticid dintr-o sticlă, va fi transportat, astăzi, cu un elipcopter SMURD de la Pitești la un spital din București, transmite Mediafax.
Potrivit reprezentanților Spitalului Județean de Urgență din Pitești, băiețelul a confundat sticla cu insecticid cu cea sirop de tuse și a băut din ea. Ulterior, copilul a început să se simtă rău, iar familia l-a dus la Spitalul Județean de Urgență Argeș.

Întrucât starea de sănătate a copilului de doi ani s-a agravat, medicii argeșeni au solicitat transportarea lui la București cu un elicopter SMURD.

"Este un copil de doi ani, care a băut insecticid, o substanță puternică, va fi stabilizat acum, după care va fi transportat cu elicopterul la Spitalul «Grigore Alexandrescu» din București", a declarat medicul de pe echipajul elicopterului SMURD.

Copilul a fost adus de la Spitalul de Pediatrie din Pitești la Stadionul "Nicolae Dobrin", unde a aterizat elicopterul SMURD, care îl va transporta la București.


Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3391 secunde