Un copil de patru ani din Murfatlar a murit înecat în Canal

4081
Un copil de patru ani din Murfatlar a murit înecat în Canal - 85582a8c9ad0b0a0f99cbe219a073187.jpg
O adevărată tragedie s-a abătut, ieri, asupra unei familii din orașul Murfatlar. Un copil de patru ani și-a găsit sfârșitul în apele Canalului Dunăre-Marea Neagră după ce, rămas nesupravegheat, a plecat să se scalde. Nimeni nu l-a observat când a intrat în apă, însă polițiștii spun că băiețelul s-a dus să facă baie în canal singur, după ce i-a văzut pe părinții lui făcând la fel week-end-ul trecut.
Cătălin locuia la ferma 5 din Murfatlar, din apropierea Canalului, împreună cu mama și tatăl său, fiind singurul copil al familiei.
Ieri dimineață, părinții lui au plecat la muncă, băiețelul, în vârstă de patru ani și jumătate, rămânând acasă sub supravegherea unei mătuși.
În jurul orei 9, femeia a observat că cel mic lipsește. A plecat să îl caute, iar copiii din zonă i-au spus că l-au văzut pe Cătălin îndreptându-se spre Canal. Acolo, pe o pasarelă prăbușită în apă, i-a găsit și hainele. Era locul în care părinții lui se scăldau în timpul liber, iar el îi privea de fiecare dată de pe mal. Apa e destul de adâncă în zonă, pe vremuri acolo acostând barjele, așa că nu l-au lăsat niciodată să intre.
Familia a anunțat imediat autoritățile, iar la fața locului au sosit pompierii și polițiștii. O echipă de scafandrii a intrat în apă pentru a-l căuta pe micuț, iar în jurul orei 12 l-au găsit pe băiat, la câțiva metri de locul în care se aflau hăinuțele lui. Din păcate, era mult prea târziu, medicii de pe ambulanță neputând decât să constate decesul.
Polițiștii spun că băiețelul ar fi plecat împreună cu alți copii la Canal, însă mai mulți adulți, care au văzut încotro se îndreaptă cei mici, i-au întors din drum. Cătălin a ajuns singur acolo, în locul în care i-a văzut pe părinții lui, de atâtea ori, făcând baie. Așa că s-a dezbrăcat și a intrat în apa adâncă de câțiva metri, care imediat l-a înghițit. Fără a-l vedea nimeni, băiatul și-a găsit sfârșitul în Canal.
Polițiștii au deschis o anchetă pentru a stabili împrejurările în care s-a întâmplat evenimentul.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3869 secunde