Un copil de zece ani și un șofer neatent, răniți în accidente rutiere

2537
Un accident rutier care s-a soldat cu rănirea ușoară a unei persoane a avut loc, ieri, pe bulevardul IC Brătianu, din Constanța.
Se pare că, în jurul orei 11,50, Bogdan Panait, de 37 de ani, din Constanța, care conducea un autoturism marca Daewoo Tico, cu numărul de înmatriculare B-05-SPF, circula pe aleea de acces a RAR și, ajungând la bulevardul IC Brătianu, a pătruns în intersecție fără să acorde prioritate, astfel că a intrat în coliziune cu un autoturism marca Dacia, cu numărul de înmatriculare CT-26-EDR, condus regulamentar de Valentin Nea-gu, de 40 de ani, din Constanța, care mergea în direcția Valu lui Traian. În urma coliziunii, cele două autoturisme au suferit pagube importante, iar șoferul neatent a fost rănit ușor.
Un alt accident rutier în care, de această dată, un copil de etnie romă a fost rănit s-a petrecut, ieri, în jurul orei 13.
George Muceanu, de 35 de ani, din Ovidiu, care conducea un autoturism marca BMW, cu numărul de înmatriculare CT-77-JUC, pe strada Nicolae Filimon, dinspre bulevardul Aurel Vlaicu spre bulevardul IC Brătianu, a acroșat cu partea dreapta față a mașinii un minor de zece ani, de etnie romă, care mergea pe partea carosabilă. Copilul a suferit politraumatisme ușoare, astfel că nu a necesitat inter-narea în spital.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4436 secunde