Un copil s-a spânzurat din greșeală

388
Un copil s-a spânzurat din greșeală - funie-1370108404.jpg

Articole recomandate

Un băiat în vârstă de 12 ani  a fost găsit spânzurat, vineri seară, de grinda unei anexe gospodărești, tatăl acestuia spunând că incidentul a avut loc în timp ce băiatul încerca să lege o funie pentru a-i face un leagăn surorii sale, potrivit România TV.

Incidentul s-a petrecut în municipiul Lupeni, județul Hunedoara. O femeie  a sunat, vineri seară, la 112, pentru a anunța că un băiat a fost găsit spânzurat de grinda unei anexe gospodărești din localitate.
"Am fost sesizați de către Ambulanța Lupeni că un minor în vârstă de 12 ani se află spânzurat într-o anexă a imobilului. S-a format o echipă operativă de cercetare la fața locului, ocazie cu care s-a stabilit că minorul s-a spânzurat cu o funie de grindă", a declarat pentru MEDIAFAX, comandantul Poliției Lupeni, Dănuț Mocanu.

Potrivit Inspectoratului de Poliție Hunedoara, în acest caz nu există suspiciuni de comitere a vreunei fapte penale.

Tatăl băiatului, Gheorghe Burlacu, a declarat că incidentul a avut loc în timp ce băiatul încerca să lege o funie pentru a-i face un leagăn surorii sale.

"S-a urcat pe un scăunel, ca să înoade sfoara. A tras-o în două. A băgat capul și pe urmă a vrut să bage mâinile ca să îi vină sfoara subțiori, să îi arate la fată că a făcut hintă. În timpul ăsta, când a băgat mâinile, a fugit scăunelul și a căzut jos. Era ușa închisă că afară ploua. Erau vecini aici în stradă. Noi eram în casă ocupați cu treburile. O vecină a auzit fata plângând și țipând și a crezut că s-a lovit că i-au văzut că sunt în coteț. El a închis ușa ca să nu iasă fata în ploaie", a spus tatăl băiatului.

Potrivit acestuia, o vecină a fost cea care a ajuns prima la anexă în care se aflau copiii.

"Salvarea în cinci minute a fost aici. Era rece complet, s-a uitat la el și nu a avut ce să îi mai facă", a spus tatăl băiatului.

Polițiștii spun că băiatul era elev într-o clasă cu nevoi speciale din municipiul Petroșani.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4083 secunde