Un gest inconștient și… și-a pierdut viața!

233

Articole de la același autor

Grav accident rutier, miercuri, în jurul orei 18.30, la Năvodari. Un bărbat de 37 de ani și-a pierdut viața, iar fiul său în vârstă de 11 ani a fost grav rănit. Vinovat de producerea accidentului este chiar bărbatul care a dat dovadă de o inconștiență ieșită din comun. Deși nu avea permis de conducere, s-a urcat pe un moped, și-a luat fiul cu el și au pornit într-o plimbare. Nu avea să știe că avea să fie ultima. Potrivit anchetatorilor, bărbatul se deplasa pe bulevardul Năvodari, iar la intersecția cu strada Mării, a virat la stânga fără să acorde prioritate, moment în care a fost lovit în plin de un autoturism marca Renault Clio. Mașina era condusă din sens opus, regulamentar, de o femeie de 54 de ani, din Năvodari. 


În urma impactului, mopedistul și fiul lui au fost aruncați de pe moped. Martorii au sunat la 112 și au cerut ajutorul autorităților. La fața locului au ajuns în scurt timp cadrele medicale și agenții Serviciului Poliției Rutiere. 


Copilul de 11 ani a fost transportat de urgență la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța. Tatăl său a fost resuscitat minute în șir. Lupta contraconometru s-a derulat sub privirile înmărmurite a zeci de oameni care s-a adunat în zonă și care au stat cu sufletul la gură. Din nefericire, eforturile medicilor au fost zadarnice, iar bărbatul a pierdut lupta pentru viață. Trupul neînsuflețit a fost transportat la morga Cimitirului Central pentru efectuarea necropsiei și stabilirea cauzei decesului.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 10 Iulie 2015
Stire din Eveniment : Septuagenar lovit de o mașină
Joi, 09 Iulie 2015
Stire din Eveniment : Pieton lovit de mașină
Pagina a fost generata in 0.5921 secunde