Un licean a mers la școală înarmat cu un cuțit

232
1
Un licean a mers la școală înarmat cu un cuțit - cutit-1362572281.jpg
Un elev de la Liceul Tehnologic "I.C. Brătianu" din comuna Nicolae Bălcescu s-a ales cu un dosar penal după ce a venit cu un cuțit la școală. Cel care a descoperit că adolescentul, elev în clasa a IX-a, avea un cuțit, a fost paznicul școlii, care a sesizat imediat reprezentanții unității școlare și Poliția din localitate. Nici profesorii, nici polițiștii nu au stat cu mâinile-n sân. 

"Este vorba despre un elev transferat săptămâna trecută de la un liceu din Constanța. Nu a scos cuțitul, nu a amenințat pe nimeni, dar s-a justificat față de noi, după ce a fost descoperit, spunând că a fost amenințat și voia să se poată apăra. Și-a cerut scuze, a spus că îi pare rău pentru gestul său, dar a dat vina pe faptul că a fost amenințat", a declarat pentru "Cuget Liber" Tatiana Stoica, directorul unității școlare.

Adolescentul este cercetat pentru port ilegal de armă albă, iar cadrele didactice și polițiștii i-au pus în vedere că pentru următoarea lună va fi sub observație. De asemenea, se verifică și dacă afirmațiile acestuia sunt adevărate, dacă a fost ținta vreunei amenințări din partea noilor colegi, urmând să se ia măsuri și față de aceștia, dacă va fi cazul. 

Comentează știrea

Laura
8 martie 2013
hahaha

Bai sunt eleva la Liceul I.C Bratianu , este adevarat ca a venit cu un cutit la scoala pentru ca a fost amenintat dupa ce s-a terminat cu scandalul acesta ,elevul a fost batutut de un baiat din clasa a XII a ,daca el nu a facut nimanui nimic , cel care l-a batut de ce nu a fost pedepsit mai rau ?

Articole pe aceeași temă

Vineri, 11 Ianuarie 2013
Stire din Actual : Atac armat la un liceu din California
Pagina a fost generata in 0.3141 secunde