Un membru al clanului Raim, aflat în arest, a fost înjunghiat de un coleg de celulă

3777
1

Articole recomandate

Unul dintre membrii clanului Raim din Mangalia, aflat în arestul IPJ Constanța, a fost vineri noapte victima unui coleg de celulă care l-a înjunghiat de mai multe ori cu un pix.

Agresorul, Mihai Milea, de 27 de ani, se află în arestul poliției fiind acuzat de crimă, după ce, în urmă cu un an a ucis un homosexual, făcându-se de asemenea vinovat și de o serie de infracțiuni comise pe teritoriul Marii Britanii.

Potrivit informațiilor disponibile despre acest caz, victima, Dumitru Albotă, ar fi proferat injurii la adresa agresorului, lucru care a degenerat ulterior într-o altercație violentă. În urma atacului, membrul clanului Raim a fost înjunghiat în gât, în zona coastelor și în ochi. El a fost transportat la spital pentru a primi îngriji medicale, însă a refuzat internarea.

Albotă, se află în arest de la finele lunii octombrie, sub acuzația de tentativă de omor, după ce a lovit un puști de 12 ani în cap cu un obiect contondent.

În prezent, conducerea IPJ Constanța a dispus demararea unei anchete interne pentru a stabili cu exactitate firul evenimentelor petrecute în celulă.

Referitor la corpul delict folosit pentru agresiune, polițiștii afirmă faptul că deținuții au dreptul să posede pixuri pentru a le putea scrie rudelor.

Comentează știrea

replicas de bolsas hermes birkin
21 noiembrie 2013
replicas de bolsas hermes birkin

tui xach hermes fake 2 Stiri Eveniment : Un membru al clanului Raim, aflat în arest, a fost înjunghiat de un coleg de celulă | Ziarul Cuget Liber de Constanta Online replicas de bolsas hermes birkin http://www.annetteaare.dk/gallery/img/top-replica-hermes-bag.html

Articole pe aceeași temă

Vineri, 23 Decembrie 2011
Stire din Eveniment : Înjunghiat de Crăciun
Miercuri, 21 Decembrie 2011
Stire din Eveniment : Elev înjunghiat în curtea liceului
Pagina a fost generata in 1.5148 secunde