Concurs Un militar a provocat un accident mortal la intrarea în localitatea Lazu

1993

Articole de la același autor

O persoană a murit și o alta a ajuns la spital cu leziuni ușoare, după ce mașinile în care se aflau s-au tamponat frontal.
În cursul zilei de vineri, în jurul orei 16,00, Gevat Seitomer, de 61 de ani, se afla la volanul unui Matiz, de culoare roșie, cu numărul de înmatriculare CT 24 GUN. El se deplasa dinspre Constanța spre Agigea.
La intrarea în localitatea Lazu, un autoturism Honda Civic, care venea din spate, a încercat să-l depășească pe partea stângă, a tăiat linia continuă, dar pentru a evita o altă mașină care venea din față s-a izbit de Matiz. Cele două mașini s-au rotit, după care Honda a ajuns pe partea stângă a drumului Constanța-Agigea, în timp ce Matizul a rămas pe partea carosabilă.
Impactul a fost violent, șoferul Matizului murind pe loc. În schimb, Adrian Ciucioiu, de 23 de ani, militar angajat, care se afla la volanul autoturismului Honda Civic, a scăpat cu leziuni ușoare.
El a fost transportat cu o Ambulanță la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța, unde a primit îngrijiri de specialitate.
Ambele mașini au fost distruse în proporție de 50 %.
La fața locului au venit și pompierii de la descarcerare, care au fost nevoiți să intervină pentru scoaterea cadavrului lui Gevat Seitomer din Matiz.
De partea cealaltă, polițiștii de la Rutieră au efectuat măsurători la fața locului pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs accidentul.
Din cauza incidentului, circulația rutieră pe ruta Constanța - Lazu a fost întreruptă aproape o oră.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.8039 secunde