Un minor a amenințat cu un cuțit controlorii care l-au prins fără bilet

459
Un băiat în vârstă de 15 ani din Constanța este cercetat după ce a amenințat cu un cuțit controlorii care l-au prins fără bilet. Incidentul s-a petrecut, miercuri, în timpul unui control al angajaților RATC în troleibuzul 48.
Jandarmii au fost solicitați pentru a interveni la un scandal în timpul căruia un tânăr de 15 ani i-a amenințat pe controlori. Aceștia l-au prins pe adolescent fără bilet și i-au solicitat să prezinte un act de identitate.
Ofițerul de relații publice al Grupării de Jandarmi Mobile Tomis, lt.col. Sorin Mustățea, a spus că minorului i s-a interzis să coboare din troleibuz, moment în care ar fi scos un cuțit cu care le-a amenințat pe controloare.
În urma percheziției, jandarmii au găsit asupra băiatului un cuțit cu lamă de 12 cm. El le-a spus oamenilor legii că este elev și poartă cuțitul la el pentru autoapărare.
Pe numele său, au fost întocmite actele necesare începerii urmăririi penale pentru infracțiunea de port fără drept al cuțitului. Dosarul a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța pentru continuarea cercetărilor.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.6019 secunde