Un muncitor a murit la bordul unei nave în portul Agigea

245
Un muncitor și-a pierdut, ieri, viața în timp ce executa lucrări de întreținere la bordul unei nave acostate în Portul Constanța Sud-Agigea.
Lucian Mărgărit, în vârstă de 56 de ani, din Constanța, angajat al SC Electroscoica SRL în funcția de lăcătuș, a coborât ieri dimineață, în jurul orei 10, sub puntea principală a navei Big Foot, pentru a participa la curățenie. În momentul în care un coleg i-a întins lampa de iluminat pentru a o poziționa, bărbatului i s-a făcut rău și a leșinat. Colegii l-au scos imediat pe punte și l-au culcat pe jos, solicitând totodată intervenția unui echipaj medical. Imediat, la fața locului a sosit o ambulanță, însă, în jurul orei 10.45, medicii au declarat decesul muncitorului.
Potrivit reprezentanților Inspectoratului Teritorial de Muncă, evenimentul este în curs de cercetare pentru a se stabili dacă decesul victimei a survenit în urma unui accident sau din cauze medicale. Cel mai probabil, cauzele morții vor fi stabilite în urma realizării necropsiei, însă, din primele cercetări, se pare că nu au existat factori externi care să fi declanșat decesul. Victima nu a inhalat gaze, nu a fost lovită, nu a suferit niciun șoc, cel mai probabil moartea fiind cauzată de probleme medicale.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.8637 secunde