Un nou caz șocant! Pacient la psihiatrie, mort după ce s-a electrocutat

121
Un nou caz șocant! Pacient la psihiatrie, mort după ce s-a electrocutat - smurd14944871331535018648-1566889780.jpg

Articole recomandate

Un nou caz șocant lovește în imaginea, și așa șifonată, a unităților spitalicești, în special a celor pentru tratarea bolilor mintale. Un pacient, internat la secția de Psihiatrie a Spitalului Județean de Urgență Mavromati, a murit electrocutat în curtea unității medicale, scrie realitatea.net


Polițiștii din Botoșani au demarat o anchetă după ce un bărbat internat pe Secția de psihiatrie a Spitalului Județean de Urgență Mavromati a murit electrocutat în curtea unității medicale, a declarat, marți, pentru Agerpes, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Botoșani, Delia Nenișcu.



Potrivit sursei citate, bărbatul, în vârstă de 52 de ani, care suferă de afecțiuni psihice grave, a fost găsit în stare de inconștiență de angajații spitalului.



"Cauza exactă morții nu se cunoaște până nu efectuăm necropsia. În acest caz a fost deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă", a afirmat Ninișcu.

Pacientul a fost internat la Psihiatrie în luna august pentru a fi evaluat și pentru a i se prelungi tratamentul de specialitate pentru afecțiunea de care suferea. Se pare că el ar fi intrat în contact cu cablurile dintr-un tablou electric amplasat pe exteriorul unei clădiri. Pe fondul electrocutării, acesta a intrat în stop cardio-respirator, decedând la Unitatea de Primiri Urgențe, unde a fost transferat cu o ambulanță. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.7672 secunde