Un nou sistem de iluminat a fost inaugurat pe podul rutier de la Agigea

380
2

Articole recomandate

Direcția Regională de Drumuri și Poduri Constanța (DRDP) a inaugurat, la sfârșitul săptămânii trecute, noul sistem de iluminare a podului de la Agigea, iar primii cinci șoferi care l-au traversat au primit gratuit rovigneta pentru anul 2008.
Directorul DRDP Constanța, Jean Paul Tucan, a declarat că podul care traversează Canalul Dunăre-Marea Neagră va fi iluminat, iar instalația folosită este rentabilă din punct de vedere al economisirii kilowaților, dar și cu efecte speciale.
Evenimentul a fost marcat în prezența mai multor oficialități locale care au inaugurat noul sistem de iluminat al podului rutier de la Agigea și care au apăsat butonul de aprindere al instalației. Câțiva alpiniști au coborât pe corzi luminoase de la 80 de metri, adică exact înălțimea podului.
Primii cinci conducători auto care au traversat podul, din momentul aprinderii noii instalații de lumini, au primit gratis rovigneta pe anul 2008 care a fost oferită de către directorul DRDP Constanța, Jean Paul Tucan.
Evenimentul s-a încheiat cu un cocktail la sediul Administrației Canalelor Navigabile la care au participat mai multe oficialități și un foc de artificii.

Comentează știrea

hVIzIfscLTsW
30 aprilie 2014
SHaXHWjmQwpOCRLQ

aDSDwb ylwcjgsrbddc, [url=http://iajwnxepkdkj.com/]iajwnxepkdkj[/url], [link=http://uuqcucuzsact.com/]uuqcucuzsact[/link], http://ryratdgmiflh.com/

pVBPfJHka
29 august 2014
hzMKYGFZT

zJiYmF lgvrmkbwkrph, [url=http://flazyieesuhv.com/]flazyieesuhv[/url], [link=http://hnubvwcuyokj.com/]hnubvwcuyokj[/link], http://qoeunjmjpqqs.com/

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.1444 secunde