Un om de afaceri italian a recunoscut că și-a ucis iubita româncă, după ce aceasta i-a spus că îl iubește și este însărcinată cu el

221
Un om de afaceri italian a recunoscut că și-a ucis iubita româncă, după ce aceasta i-a spus că îl iubește și este însărcinată cu el - iubire-1596015157.jpg

Articole recomandate

Un om de afaceri italian a recunoscut că și-a ucis cu brutalitate iubita româncă, în vârstă de 30 de ani și însărcinată în luna a treia, iar procesul în urma căruia riscă închisoare pentru tot restul vieții va începe în luna octombrie.


Antonino Borgia, 51 de ani, proprietarul unei firme de construcții, căsătorit și cu un copil, a înjunghiat-o de 10 ori cu cuțitul pe Ana Maria Lăcrămioara Di Piazza, care s-a născut în România, dar care a fost adoptată de o familie din Italia, în noiembrie 2019, în provincia Palermo. După ce a omorât-o, i-a abandonat cadavrul la marginea unui drum, apoi și-a văzut liniștit de treburile lui, iar seara chiar s-a dus într-un bar să se relaxeze, potrivit Palermo Today.


Borgia a devenit suspect destul de repede, pentru că relația celor doi era cunoscută, mai ales în localitatea în care locuia tânăra. După ce anchetatorii au adunat suficiente probe împotriva lui și l-au arestat, bărbatul și-a recunoscut fapta, dar a spus că a comis-o pentru că iubita lui îl șantaja cerându-i bani ca să nu-i spună soției lui de relația pe care o aveau.


Însă a ancheta a arătat că fapta fusese premeditată, iar bărbatul s-a gândit la crimă după ce Ana Maria l-a anunțat că este însărcinată și i-a spus că îl iubește.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.69 secunde