Un polițist a acroșat un pieton, pe "zebră"

445
2
Accident de circulație, în Valu lui Traian. Ion Bantaș, în vârstă de 35 de ani, din Medgidia, agent șef la Secția 4 de Poliție Constanța, a condus un autoturism marca Peugeot pe DN3, dinspre Murflatlar spre Constanța, și l-a acroșat pe Petru Prisariu, în vârstă de 61 de ani, din Valu lui Traian, care traversa strada pe trecerea de pietoni.
Potrivit purtătorului de cuvânt din cadrul Poliției Rutiere Constanța, Cristina Vasile, pietonul se afla
sub influența băuturilor alcoolice, iar în urma testării, s-a descoperit o valoare de 0,76 de miligrame per litru alcool pur în aerul expirat. Martorii spun că pietonul a trecut pe zebră și, brusc, s-a întors în fugă în zona de unde venise. În acel moment, a fost acroșat de către autoturismul condus de polițist.
În urma accidentului, Petru Prisariu a suferit răni ușoare, iar agentului șef Bantaș i s-a întocmit dosar penal pentru vătămare din culpă.


Comentează știrea

Ana Deltov
6 septembrie 2011
accident rutier

Se intampla destul de des astfel de accidente. Adevarul este undeva la mijloc. Eu consider ca un om in stare de ebrietate care nu mai este sigur pe deciziile sale este mai vinovat decat conducatorul auto care privind un om care se angajeaza in traversare si apoi se razgandeste si imediat iar o porneste in traversare, este derutat si cred ca fiecaruia dintre noi in astfel de situatii li se poate intampla acest necaz. Din ce-am mai citit in alte publicatii vis-a-vis de acest accident , agentul de politie s-a comportat corect si laudabil, ducand imediat victima la spital.

mariana dragomir
6 septembrie 2011
accident rutier

Referitor la evenimentul rutier, soldat cu vatamarea usoara a numitului PETRU PRISARIU, eveniment publicat in cotidianul dvs. din 3 sept.2011, constat, cu parere de rau, ca bautura poate produce necazuri, atat consumatorului, cat si implicatului in trafic.Consider ca agentul de politie respectiv nu este vinovat, iar consumatorii de bauturi alcoolice, in mod corect, ar fi sa stea pe loc pana isi revin din starea de euforie bahica si apoi sa traverseze.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4583 secunde