Un polițist constănțean a spus pas unei mite de peste 3.000 lei

356
1
Un polițist constănțean a spus pas unei mite de peste 3.000 lei - unpolitist-1497889358.jpg
Ofițerii de poliție judiciară ai Direcției Generale Anticorupție Constanța, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța, au prins în flagrant o persoană în timp ce oferea cu titlu de mită suma de aproximativ 3.200 lei unui agent de poliție al Postului de Poliție Nicolae Bălcescu, din cadrul IPJ Constanța. 


În data de 15 iunie, agentul de poliție l-a depistat în trafic pe I.L.C., în timp ce conducea un autoturism pe drumurile publice deși avea permisul anulat, motiv pentru care i-a întocmit dosar penal. 


Cu ocazia audierii care a avut loc vineri, 16 iunie, I.L.C. i-a promis polițistului suma de 1.000 lei pentru a nu lua măsurile legale împotriva sa. Imediat, lucrătorul de poliție a formulat denunț la Serviciul Județean Anti-corupție Constanța, iar ofițerii acestei structuri au sesizat Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanța. 


În cursul zilei de ieri, sub coordonarea procurorului desemnat din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța, a fost organizată acțiunea de prindere în flagrant, I.L.C. fiind surprins în timp ce oferea polițistului suma de 300 euro și 1.900 lei, în scopul de a nu lua măsurile legale. 


I.L.C. este cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de dare de mită. Șoferul a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arest Preventiv al IPJ Constanța, urmând să fie prezentat instanței de judecată cu propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile. 


Comentează știrea

SRI
20 iunie 2017
ciudat

Nu se poate asa ceva acesta sigur nu era politist ci un ziarist ceva sub acoperire k politist sa refuze mita nu sa mai vazut pe acest pamant ..etc.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2014 secunde