Un român a împușcat trei foști colegi și un polițist în Spania după ce a fost concediat

223
Un român a împușcat trei foști colegi și un polițist în Spania după ce a fost concediat - crima-1639564617.jpg

Articole recomandate

Un român din Spania, fost angajat al unei firme de pază a pus pe jar autorităţile din oraşul catalan Tarragona.


Supărat că şi-a pierdut locul de muncă românul s-a dus înarmat la birou a intrat în conflict cu foştii colegi şi a tras cu arma. Trei oameni au fost răniţi. Al patrulea, un poliţist, a fost împuşcat de român în trafic în timp ce încerca să fugă din oraş. Cei care au văzut secvențele, au fost șocați.


Ca în fiecare zi, a venit să bea o cafea. Azi a venit mult mai devreme ca de obicei. Stătea pur şi simplu pe terasă şi-şi bea cafeaua. Şi la un moment dat am auzit un strigăt: “ajutaţi-mă, ajutaţi-mă!” şi apoi un pocnet. Şi asta a fost tot. Vocea era a unei femei... ajutaţi-mă, ajutaţi-mă! Apoi a venit poliţia, în 4-5 minute, şi în acel moment am început să bănuiesc că s-a întâmplat ceva grav.


Incidentul a avut loc ieri, cu puţin timp înainte de amiază. Românul, un bărbat de 45 de ani care locuieşte în Alcover, a intrat înarmat în sediul companiei de securitate în care a lucrat până în urmă cu câteva luni. Acolo a avut un conflict cu fostul său manager şi cu mai mulţi colegi, aşa că a scos o armă şi a deschis focul.


Trei oameni - şeful său şi doi colegi -, au fost răniţi. Omul s-a urcat apoi în maşină şi a fugit, dar a fost depistat în trafic, la un filtru.


Şi aici a scos arma şi a rănit un poliţist, apoi a plecat mai departe. După căutări intense, polițiștii l-au încolţit pe bărbat într-o casă părăsită. Au urmat două ore tensionate, în care oamenii legii au încercat să îl convingă să se predea. Pentru că românul a refuzat, autorităţile au luat decizia de a-l neutraliza. Un trăgător de elită a tras trei focuri, care l-au nimerit pe fostul agent de pază în braţe şi într-un picior.


Rănile nu îi pun viaţa în pericol: a fost tratat la faţa locului, apoi dus la un spital din Barcelona. Cei patru bărbaţi răniţi de român sunt în stare stabilă, la spital.


Autorităţile investighează cauza dar, potrivit presei spaniole, se pare că omul era nemulţumit că a fost dat afară şi, în ultimele luni, ar fi trimis mai multe e-mailuri de ameninţare pe adresa colegilor, împreună cu fotografii în care apare înarmat.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.6794 secunde