Un român și-a ucis cu drujba iubitul octogenar din Milano, pentru că a fost părăsit

278
Un român și-a ucis cu drujba iubitul octogenar din Milano, pentru că a fost părăsit - crima-1638875953.jpg

Articole recomandate

Un român de 35 de ani este căutat de anchetatorii din Milano pentru că și-ar fi ucis brutal, cu drujba, fostul iubit de 82 de ani. Vecinii bătrânului dintr-un bloc din centrul orașului, pe Via Giulio Romano, au dat alerta când au auzit zgomotul infernal din apartamentul acestuia, suspectând că este vorba de niște hoți.


Echipajele sosite la fața locului l-au găsit însă mort pe octogenar, într-o baltă de sânge. Lângă cadavru erau două cuțite de bucătărie și drujba cu care acesta fusese ucis, potrivit Il Messaggero.


Totul s-ar fi petrecut în doar câteva minute, după care agresorul a fugit, lâsând în urmă armele crimei.


Anchetatorii au descoperit în locuință mai multe obiecte personale ale unui român de 35 de ani cu care bătrânul avusese o relație amoroasă, dar pe care l-a părăsit în urmă cu câteva luni. Se pare că românul nu s-a împăcat deloc cu ideea și l-a amenințat cu moartea de mai multe ori pe bătrân. În apartament a fost descoperită inclusiv o scrisoare în care românul își amenința fostul iubit că îl va tăia cu drujba, potrivit presei italiene.


Bătrânul a depus la poliție mai multe reclamații împotriva fostului iubit român, pe care îl acuza că îl urmărește și îl hărțuiește. Ultima dată, când ar fi fost așteptat de român o zi întreagă în fața clădirii în care locuiește, octogenarul s-a adresat autorităților și a obținut un ordin de restricție împotriva fostului iubit.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.1647 secunde