Un schior de 19 ani și-a pierdut viața pe pârtie

405
Un schior de 19 ani și-a pierdut viața pe pârtie - ski92778600-1356789246.jpg

Un schior și-a pierdut viața, sâmbătă, pe pârtia Șuior din județul Maramureș, după ce s-a izbit de un copac de pe marginea pârtiei.
Schiorul care și-a pierdut viața, sâmbătă, pe pârtia Șuior din județul Maramureș avea 19 ani, iar incidentul s-a petrecut la coborâre, când tânărul a pierdut controlul schiurilor, a ieșit de pe pârtie și a intrat în pădure, unde s-a lovit de un copac.

 Un reprezentant al firmei care administrează pârtia Șuior a declarat, sâmbătă, corespondentului MEDIAFAX că victima este un tânăr de 19 ani.Potrivit sursei citate, accidentul a avut loc la coborâre, când tânărul a pierdut controlul schiurilor, a ieșit de pe pârtia de schi și a intrat în pădure, unde s-a lovit de un copac, transmite realitatea.net.

Directorul medical al Serviciului Județean de Ambulanță Maramureș, Balko Zoltan, a declarat că incidentul a avut loc pe pârtia 2 Șuior, unde un schior s-a izbit de un copac de pe marginea pârtiei, incidentul fiind anunțat de martori la 112.

El a precizat că salvatorii montani au încercat să îi acorde primul ajutor bărbatului, însă acesta a suferit leziuni grave, astfel că echipajul medical ajuns ulterior la fața locului nu a mai putut să îl salveze, fiind declarat decesul. Directorul medical al Serviciului Județean de Ambulanță Maramureș a mai spus că astfel de incidente nu s-au mai produs pe partia Șuior în ultimii ani.

Un incident similar a avut loc în 15 decembrie pe Pârtia Sulinarului din Poiana Brașov. Atunci, un bărbat de 65 de ani a murit după ce a făcut o manevră greșită și a ajuns într-un gard de protecție, lovindu-se puternic la cap, completează sursa citată.

 




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.141 secunde