Un șofer amendat pentru lipsa trusei medicale a sunat la 112 și a reclamat că polițiștii sunt băuți!

522
Un șofer amendat pentru lipsa trusei medicale a sunat la 112 și a reclamat că polițiștii sunt băuți! - amenzipolitiarutiera18460853-1548329608.jpg

Articole recomandate

Un caz neobișnuit a avut loc zilele trecute, la Alba, unde un șofer care a fost oprit în trafic și amendat de polițiști a găsit o metodă inedită de a se răzbuna pe oamenii legii.

Șoferul, în vârstă de 31 de ani, a fost oprit în trafic de un echipaj de Poliție. A primit o amendă în valoare de 540 de lei pentru lipsa rovignetei, lipsa trusei medicale, a extinctorului și a triunghiurilor reflectorizante, după care și-a dorit să se răzbune pe oamenii legii. Astfel, el a apelat serviciul de urgență 112 și a reclamat că agenții de circulație erau băuți.

"La scurt timp după primirea sancțiunii, conducătorul auto a sesizat telefonic, la numărul de urgențe 112, faptul că polițiștii care l-au sancționat se aflau sub influența băuturilor alcoolice. Urmare a sesizării, conducerea I.P.J. Hunedoara a dispus ca șeful Biroului Biroului Drumuri Naționale și Europene să se deplaseze în teren în vederea testării celor doi agenți de poliție care l-au sancționat pe bărbat. În urma testării alcoolscopice, rezultatul a fost negativ, pentru ambii agenți de poliție rutieră", a informat Bogdan Nițu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Hunedoara, conform Adevărul.

În urma apelării nejustificate a numărului de urgență 112, șoferul urmează a fi sancționat contravențional, în baza Legii 61/1991, privind sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4549 secunde