Un șofer băut a spulberat un bătrân de pe o trecere de pietoni din Constanța!

387
3
Un șofer băut a lovit un bătrân, aseară, pe o trecere de pietoni din Constanța.

În jurul orei 16,50, Liviu Condrea, de 42 de ani, din Constanța, care conducea un autoturism marca Peugeot, pe bulevardul Aurel Vlaicu, dinspre Doraly spre strada Caraiman, aflându-se sub influența băuturilor alcoolice, respectiv 0,96 mg/l alcool pur în aerul expirat, în zona podului din zona Km 4-5, l-a surprins și l-a accidentat pe Gheorghe Păcureț, de 85 de ani, care s-a angajat în traversarea străzii pe marcajul pietonal.

Pietonul a fost rănit și transportat la spital, medicii spunând că se află în afara oricărui pericol.

Șoferul este cercetat pentru vătămare corporală din culpă și conducere a unui autoturism sub influența băuturilor alcoolice.

Comentează știrea

FONDURI NERAMBURSABILE UE
15 noiembrie 2012
FONDURI UE

2013 este anul in care Fondurile NERAMBURSABILE Europene se acorda si la noi la fel de usor ca in statele membre ale Uniunii Europene ! Aflii mai multe detalii pe site-ul:wwwfondurieuropenenerambursabile.ro

constanteanul sofer
15 noiembrie 2012
criminali in libertate

alt criminal lasat liber pe strazile romaniei... oameni buni, ceva trebuie facut! asa mor oameni nevinovati, parinti, copii... din cauza dementilor si a criminalilor de genul lui catalin radu sau imbecilului de sofer profesionist ce a murit [bine ca a plecat doar el si inca un inconstient ce s-a suit in masina]... alt imbecil criminal profesionist s-a "aruncat" cu masina pe centura Ovidiu, pe contra sens, intr-un tir... mai nou cretinul baut de pe podul din Km 4-5... e campanie electorala, asa ca stimati viitori legiuitori, vreti votul nostru? macar promiteti schimbarea codului rutier si al celui civil/ penal referitor la criminalii de pe sosele... la fel, eliminarea oricaror servicii medicale de urgenta criminalilor betivi si inconstienti [taiat banda continua, depasiri de smecher, etc.]. sa moara in mijlocul soselelor sau pe marginea lor... asa le trebuie...

constanteanul sofer
15 noiembrie 2012
pe cand si la noi?

In capitala statului El Salvador, orasul San Salvador, exista o lege care condamna la moarte prin impuscare in fata unui pluton de executie, orice sofer prins baut in interiorul capitalei. Anul trecut 32 de soferi ghinionisti au fost executati in acest mod. votam asa ceva pentru siguranta noastra si a copiilor nostri?

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3676 secunde