UN ȘOFER CARE CIRCULA REGULAMENTAR, ÎNJUNGHIAT ÎN PIEPT DE UN CONDUCĂTOR AUTO NERVOS

1396
UN ȘOFER CARE CIRCULA REGULAMENTAR, ÎNJUNGHIAT ÎN PIEPT DE UN CONDUCĂTOR AUTO NERVOS - ptc2ocz6yz0xjmhhc2g9yjiwztmynmi5-1526625989.jpg

Articole recomandate

Conflict în trafic încheiat cu acuzații de tentativă de omor. S-a întâmplat joi, într-o zonă aglomerată a Capitalei. Doi șoferi s-au șicanat, în apropierea unui centru comercial. 


Unul dintre bărbați, în vârstă de 46 de ani, a coborât din autoturismul său și s-a repezit asupra celuilalt cu un cuțit. L-a înjunghiat în zona inimii. Cel rănit are 21 de ani și a fost transportat de ambulanță la Spitalul Universitar. Agresorul a ajuns în fața procurorilor, pentru audieri.


XXX



Un bărbat a fost înjunghiat, joi după-amiază, pe Bulvardul General Vasile Milea din București, în apropiere de un mall din zonă. 


Agresorul a coborât din mașină și, fără vreo explicație, a scos un cuțit și l-a rănit pe celălalt șofer. Victima, un tânăr în vârstă de 21 de ani, a fost transportată la Spitalul Universitar.

Traficul a fost oprit pentru o perioadă de timp, până când victima a primit îngrijiri medicale și a fost preluată de ambulanță.

Agresorul a fost prins la scurt timp și încătușat de polițiști. Acesta ar putea fi acuzat de tentativă de omor, scrie digi24.ro


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.4501 secunde