"Un suflet preschimbat în înger" Mesaj emoționant pentru elevul militar mort la Mamaia

7527

Articole de la același autor

Iosif Corneliu Mitroi, elevul de 16 ani, care a fost înghițit de valuri în stațiunea Mamaia de-abia încheia clasa a IX-a, la Colegiul Militar Național "Tudor Vladimirescu".

Profesorii și colegii săi au transmit un mesaj emoționant.

"Un suflet preschimbat în înger ne privește acum de unde marea se unește cu cerul.

Valurile nemiloase ale mării au zdrobit în vârtejul lor speranțele unui tânăr pandur abia când începuse să descopere puterea visului frumos. Au stins povestea unui suflet pur, unindu-l cu eternitatea.

Povestea pandurului Iosif a început în septembrie 2018, când a pășit hotărât și, în același timp, plin de emoție, în Colegiul Național Militar ,,Tudor Vladimirescu" Craiova.

Sensibilitatea, creativitatea și seriozitatea cu care a abordat fiecare dintre proiectele sale au dus la rezultate deosebite atât în activitățile extracurriculare cât și la concursurile și olimpiadele școlare. De la calificarea la naționala de religie, de la relațiile de prietenie sau bună colegialitate pe care le-a avut cu cei din generația lui sau cu ,,frații" mai mari din familia vladimireștilor, până la aplauzele pe care le-a primit de fiecare dată când urca pe o scenă sau cânta colegilor fie că era în companie sau în foișorul din curtea școlii, Iosif transmitea candoare, o blândețe aparte, un zâmbet desprins din soare. Acordurile sale de chitară, vocea sa caldă vor reverbera mereu în inimile noastre.

Chipul lui luminos zâmbea a bine, a frumos, a iubire. Generozitate, optimism, simplitate, sinceritate, inocență. Noblețe. Acesta a fost copilul, elevul, colegul și prietenul nostru special Iosif.

O mare de lumină îți așternem în drumul tău spre cer".

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3658 secunde