Un tânăr care ar fi vrut să se sinucidă a provocat un accident cu trei morți

236
Un tânăr care ar fi vrut să se sinucidă a provocat un accident cu trei morți - acc-1595933976.jpg

Articole recomandate

Un accident rutier cu trei morți, printre care și o fetiță de 6 ani, s-a produs marți dimineață pe Centura de Nord a Craiovei. Anchetatorii spun, în urma cercetărilor, autorul accidentului este un tânăr de 25 de ani din localitatea Ghercești, județul Dolj, care ar fi vrut să se sinucidă și ar fi intrat intenționat pe contrasens.


"Din cercetările ulterioare, cu privire la accidentul din această dimineață (marți dimineață n.r.), polițiștii au obținut date din care rezultă că tânărul de 25 de ani ar fi pătruns pe contrasens cu intenția de a se sinucide. Astfel, având în vedere probele administrate, dosarul penal urmează sa fie înaintat către Parchetul de pe lângă Tribunalul Dolj, cercetările urmând sa fie continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor calificat", au informat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Dolj.


Tânărul de 25 de ani, care conducea un autoturism pe DN 65F, a pătruns pe contrasens, intrând în coliziune frontală cu un autoturism condus de un bărbat de 41 de ani, din Motru, relatează Agerpres.


În urma accidentului, cei doi șoferi și o minoră de 6 ani au decedat, iar o femeie de 34 de ani a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Femeia și minora erau din Motru și se aflau în autoturismul condus de bărbatul de 41 de ani.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4385 secunde