Un tânăr de 18 ani a violat un băiețel de nouă ani

534
Un tânăr de 18 ani a violat un băiețel de nouă ani - 75a35e010f6f01b5c765d6fa9a6d231e.jpg
Un băiețel de nouă ani din satul Văleni, comuna Dobromir, a fost violat de ciobanul satului. Duminică seara, în jurul orei 18,00, copilul se juca în apropierea casei, moment în care Tair Suliman, de 18 ani, s-a apropiat de el și i-a propus să-l plimbe cu căruța. Ca să-l convingă, ciobanul i-a promis că o să-l învețe să mâne caii. Bucuros, băiatul s-a dus cu el, însă nu au mers mult timp și îngrijitorul de animale a oprit căruța. El l-a dus pe copil într-o caroserie a unei mașini abandonate de la marginea satului și a întreținut cu acesta relații sexuale anale.
În timpul violului, ca să se apere, băiatul l-a mușcat de degetul mijlociu de la mâna stângă. După ce și-a satisfăcut pof-tele, pedofilul l-a abandonat amenințându-l să nu spună nimănui ce s-a întâmplat.
Cu toate acestea, cum a ajuns acasă, băiețelul i-a povestit mamei ce a pățit. Femeia a anunțat polițiștii, iar ciobanul a fost reținut, fiind acuzat de viol. În schimb, băiatul a rămas traumatizat. El nu mai vrea să iasă afară din casă, iar specialiștii au spus că va avea nevoie de consiliere psihologică.
În altă ordine de idei, băiețelul a fost controlat de medicii legiști, care au confirmat violul.
Mai mult, și inculpatul a fost examinat de legiști, care au constatat că Tair Suliman are la mâna stângă o plagă contuză superficială ce a putut fi produsă prin comprimare între arcadele dentare. Cu alte cuvinte, se confirmă și faptul că băiețelul a opus rezistență și l-a mușcat de un deget în timpul violului.
Pus în fața probelor, individul a recunoscut că a abuzat sexual copilul. Drept urmare, în cursul zilei de ieri, Tair Suliman a fost prezentat instanței de judecată cu propunerea de arestare preventivă. În urma audierilor, judecătorii de la Tribunalul Constanța au emis mandat de arestare preventivă, pe o perioadă de 29 de zile, astfel că Tair Suliman a ajuns în arestul poliției.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.5698 secunde