Un tânăr de origine albaneză, arestat în cazul exploziei unui bancomat din Arad

175
Un tânăr de origine albaneză, arestat în cazul exploziei unui bancomat din Arad - bancomat23449470061682000-1553605247.jpg

Articole de la același autor

Un bărbat de origine albaneză, în vârstă de 31 de ani, a fost arestat preventiv, marți, în cazul exploziei provocate la un bancomat din municipiul Arad, fiind a treia persoană suspectată pentru furtul a peste 400.000 de lei, potrivit Agerpres.


"Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale au reținut o a treia persoană bănuită de implicare în explozia unui bancomat de pe raza municipiului. În urma investigațiilor efectuate, a fost identificat și depistat un bărbat de 31 de ani, care în noaptea de 13 spre14 ianuarie, împreună cu alți doi complici, ar fi provocat explozia", a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Arad, Claudia Iuga.


Conform unor surse judiciare, suspectul este de origine albaneză, fiind născut în Albania, însă are și cetățenie română și figurează cu domiciliul în Maramureș.


Bărbatul a fost prezentat magistraților Judecătoriei Arad, pe numele său fiind emis, marți, un mandat de arestare preventivă pe 30 de zile pentru furt calificat.


Primii doi suspecți în cazul furtului de la bancomat au fost prinși în urmă cu două săptămâni, fiind vorba de un bărbat de 32 de ani din localitatea arădeană Semlac și o femeie de 28 de ani din localitatea timișeană Dumbrăvița. Bărbatul a fost arestat preventiv pentru distrugere în formă continuată prin incendiere și furt calificat în formă continuată, iar partenera sa este cercetată în stare de libertate.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3974 secunde