Un tânăr din Medgidia se ocupă cu…șparlit poșete

129
Un tânăr din Medgidia se ocupă cu…șparlit poșete - politia31348491371-1381396307.jpg

Articole de la același autor

Polițiștii din Medgidia au fost sesizați, prin apelul unic de urgență, despre faptul că un bărbat i-a furat unei femei de 52 de ani o poșetă, utilizând forța și violența, în timp ce femeia se deplasa pe o stradă din Medgidia. 




Oamenii legii au pornit în căutarea individului, de ajutor fiind și femeia de 52 de ani, care a reușit să le ofere polițiștilor semnalmentele bărbatului. La o oră de la sesizare, polițiștii au reușit să-l prindă pe Marius P., de 26 de ani, din Medgidia, care avea asupra sa poșeta victimei. Mai mult decât atât, polițiștii din Medgidia au reușit să dovedească faptul că tânărul nu era la primul "incident" de acest gen. 


"De asemenea, în urma comparațiilor dactiloscopice efectuate de polițiști, între impresiunile papilare ale suspectului cu o urmă ridicată cu ocazia unei alte cercetării la locul faptei într-un alt caz de sustragere a unei poșete din Medgidia, s-a stabilit faptul că urma ridicată corespunde aceluiași suspect", spun oamenii legii. 


Tânărul a fost reținut de polițiști pe bază de ordonanță pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă. 




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 09 Octombrie 2013
Stire din Eveniment : Hoții pândesc: atenție la buzunare
Marţi, 01 Octombrie 2013
Stire din Eveniment : Constănțean anchetat pentru furt
Vineri, 27 Septembrie 2013
Stire din Eveniment : Furt dintr-un supermarket din Constanța
Vineri, 27 Septembrie 2013
Stire din Eveniment : Prins în timp ce fura dintr-o mașină
Pagina a fost generata in 0.573 secunde