Un tânăr s-a spânzurat cu șiretul de la adidas

998
Un tânăr s-a spânzurat cu șiretul de la adidas - ambulanta77630500-1357486369.jpg

Un timișorean care locuiește pe strada Platanilor a avut parte de un șoc duminică dimineață când a găsit, spânzurat de un pom, trupul fără viață al fiului unui vecin. Omul a sunat imediat la 112. Medicii sosiți la fața locului nu au putut decât să constate decesul, transmite evz.ro.

Un tânăr de 21 de ani și-a pus capăt zilelor chiar de Bobotează. El s-a spânzurat noaptea trecută în fața blocului în care locuia, trupul fiind găsit duminică dimineață de un vecin care a anunțat Poliția, informează evz.ro.
Victima este un tânăr de 21 de ani, Paul V., cu handicap la una din mâini și care locuia doar cu tatăl său. La prima vedere pare că este vorba despre o sinucidere, tânărul fiind spânzurat cu șiretul de la adidasul drept de copacul din fața blocului.

Tatăl tânărului spune că nu își poate explica ce l-a determinat pe fiul său să își pună capăt zilelor. Bărbatul a povestit că i-a dat lui Paul, sâmbătă seara, bani pentru ca acesta să meargă cu prietenii la o petrecere, apoi l-a văzut mort, atârnat de copacul din fața blocului în care locuiau.


Potrivit sursei citate, prietenii sinucigașului spun că de fapt acesta se certase foarte tare cu tatăl său, exact pentru banii de petrecere și că a plecat de acasă în jurul orei 22.00.

 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 14 Decembrie 2012
Stire din Eveniment : Un angajat al TVR s-a sinucis
Pagina a fost generata in 2.2284 secunde