Un turist american, atacat și mușcat de urs în județul Brașov

231
Un turist american, atacat și mușcat de urs în județul Brașov - urs-1477751904.jpg

Articole recomandate

Un cetătean american în varsta de 20 de ani a fost atacat și mușcat de un urs, sâmbătă, în Brașov, în zona cunoscută ca Pietrele lui Solomon.


Ciprian Sfreja, purtătorul de cuvânt al ISU Brașov, a afirmat la Realitatea TV că starea pacientului este stabilă, acesta fiind conștient. "Medicii vor decide în urma mai multor investigații dacă pacientul rămâne internat", a completat acesta, potrivit Realitatea.net.

"Tânărul are o plagă mușcată de doi-trei centimetri la brațul stâng și a fost preluat de un echipaj SMURD, fiind transportat la Spitalul Județean de Urgență Brașov", a continuat acesta.

De asemenea, purtătorul de cuvânt al ISU Brașov a declarat că turistul american era însoțit de o altă persoană, care nu a fost rănită. Ciprian Sfreja a mai spus că ursul s-a retras în pădure și că se vor lua măsuri să nu mai existe vreun eveniment similar.

Ciprian Băncilă, prefectul județului Brașov, a precizat că la fața locului se află echipaje care să prevină orice accident. Acesta a mai declarat că ursul care a atacat turismul american avea 100 kg.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Sâmbătă, 29 Octombrie 2016
Stire din Eveniment : Infracțiuni rutiere,  la ordinea zilei
Sâmbătă, 29 Octombrie 2016
Stire din Eveniment : Exercițiul Patriot Shock V, la Constanța
Pagina a fost generata in 1.0428 secunde