Un vlogger a pus un copil de 10 ani să conducă o mașină: "Gata, gata, că mi-e frică cu tine!

144
Un vlogger a pus un copil de 10 ani să conducă o mașină:

Articole recomandate

Un bărbat a pus un copil de 10 ani să conducă o mașină puternică în parcarea unui magazin din Oradea.


Vloggerul GajuKyd, pe numele real Virgil Halacu, a scandalizat internetul, scrie ebihoreanul.ro. El a postat sâmbătă pe rețelele de socializare un video în care un copil de 10 ani, descris ca un fan de-al său, conduce un Audi A6, chiar în parcarea magazinului Brico Depot, din Oradea.


"Gata, gata, gata, că mi-e frică cu tine!"

Mașina, cu un motor puternic, i-a aparținut chiar lui Halacu jr. Între timp, după cum spune el în videoclip, autoturismul a fost cumpărat de un orădean al cărui băiat de 10 ani este un fan al vloggerului. Așa că Halacu a decis că e o bună idee să facă un video cu mașina condusă de micul său suporter!


În înregistrare se vede clar cum băiatul, timorat puțin de faptul că este filmat, urcă la volan și, după un scurt instructaj, începe să conducă mașina în parcarea magazinului. Vloggerul îi spune cum să vireze, cum să se asigure și ce traseu să folosească, cerându-i la început să nu ia viteză prea tare.

La un moment dat, însă, GajuKyd îi spune copilului să accelereze, iar acesta se conformează. "Gata, gata, gata, că mi-e frică cu tine! Băi, tu conduci prea tare. Mamă, fanul meu conduce fosta mea mașină, nu cred la ce s-a ajuns", spune apoi vloggerul.

În imagini se vede clar că parcarea nu era închisă publicului, ba chiar numeroase mașini erau parcate, iar la un moment dat se vede în fundal chiar și un autobuz OTL.

Polițiștii s-au autosesizat

Într-o singură zi, videoclipul a adunat pe YouTube aproape 80.000 de vizualizări și numeroase comentarii laudative.

Totuși, au fost mulți și cei care l-au criticat pe Halacu jr. pentru inconștiența de care a dat dovadă. Acestea au apărut pe Facebook, unde vloggerul a postat o fotografie cu copilul și o trimitere către videoclip.

Între timp, însă, vloggerul a șters postările de pe Facebook și videoclipul de pe YouTube, vrând probabil să șteargă urmele aventurii sale.

Cert este că polițiștii bihoreni au început o anchetă. "În urma apariției imaginilor respective în spațiul public, din dispoziția șefului Inspectoratului de Poliție Bihor, polițiștii bihoreni s-au sesizat din oficiu, și efectuează cercetări urmând ca, în funcție de rezultat, să fie luate măsuri legale în consecință", a declarat comisar-șef Alina Fărcuța, purtător de cuvânt al Poliției Bihor.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.6544 secunde